Maximo Tolonen on allekirjoittanut alkavan kauden kattavan sopimuksen Ykkösessä pelaavan Gnistanin kanssa.

Gnistan tiedotti Tolosen sopimuksesta lauantaina.

Tolonen saapui Gnistaniin Ilveksestä. Ilves ilmoitti lauantaina purkaneensa Tolosen sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa.

Tolonen siirtyi Ilvekseen joulukuussa, mutta seuran tiedotteen mukaan talven otteluiden jälkeen selvisi, ettei hyökkäävälle keskikenttäpelaajalle olisi sopivaa roolia joukkueessa ja osapuolet päättivät purkaa sopimuksensa.

20-vuotias Tolonen on pelannut jo kolmen kauden ajan Veikkausliigassa. Gnistan ottaa innoissaan nuorukaisen vastaan.

– Mahtavaa saada joukkueeseemme nuori ja lahjakas pelaaja, jolla on kaiken lisäksi jo kolmen kauden verran kokemusta Veikkausliigasta. Maximo tulee olemaan yksi hyökkäävistä keskikenttäpelaajistamme, vaikkakin hän pystyy pelaamaan myös laidalla, Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarte totesi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

IF Gnistan

@IFGnistan1924
🔵 𝕄𝔸𝕏𝕀𝕄𝕆 𝕋𝕆𝕃𝕆ℕ𝔼ℕ 𝟚𝟘𝟚𝟙 🟡

20-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtyy Gnistaniin Ilveksestä! Nuorella miehellä on jo paljon Veikkausliigakokemusta ja juniorimaaotteluita tilillään. Tervetuloa!

#Gnistan #Ykkönen
gnistan.fi/2021/04/maximo…
gnistan.fi

Maximo Tolonen Gnistanin vahvuuteen – IF Gnistan

20-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtyy Gnistaniin Ilveksestä kauden 2021 kattavalla sopimuksella. Tolosella on kokemusta Veikkausliigasta SJK:n ja IFK Mariehaminan paidasta.