Veikkausliiga
HJK – Honka
Lauantai 24.04. klo 15:00

Veikkausliiga potkaistaan lauantaina käyntiin kahden ottelun voimin. Viime kauden mestari HJK ottaa avauspelissä yhteen FC Hongan kanssa. HJK oli viime kaudella todella vakuuttava, ja joukkuetta on entisestään vahvistettu tälle kaudelle. Tähtäin on selkeästi Euroopassa, mutta ”sivutuotteena” on kasattu näille leveysasteille ylivertainen yhdistelmä. Klubista saisi helposti kaksi top 6:een mahtuvaa joukkuetta.

Kauden kärkihankintoja Klubilla ovat Interistä saapunut Filip Valencic, Ilveksestä tullut Jair sekä aiemmin myös HIFKissä pelannut Luis Henrique. HJK on alkuvuodesta ollut todella hyvä niin Suomen Cupin otteluissa kuin harjoitusotteluissakin. Kuitenkin viime viikonlopun kenraaliharjoitus FC Lahtea vastaan päättyi tappioon vastustajan paremman viimeistelyn vuoksi. Isossa kuvassa tämä ei hetkauta sarjan suosikin asetelmia: HJK on tällä hetkellä selkeästi maamme vahvin joukkue.

Honka hävisi kaksi viikkoa sitten KuPSille Suomen Cupin välierässä. Hongalla oli ottelussa hetkensä, mutta silti finaalipaikan voi katsoa menneen oikealle joukkueelle. Viime viikonloppuna joukkue otti harjoitusottelussa revanssin kuopiolaisista. Hongan runko on säilynyt viime vuodesta hyvin ja mukaan on nostettu muutama uusi pelaaja. Vesa Vasaralla on käsissä potentiaalinen joukkue, joka on rankingissa selkeää top 6-kamaa.

Lyö vetoa ottelusta:

HJK on avauksessa suurensuuri suosikki, mutta kertoimetkin on painettu kohtuullisen pohjille. Maaliodottama ei tässä ottelussa aivan taivaisiin asti nouse – vetomielessä tämä ei ole mikään liekehtivät ottelu, mutta ehkä pientä etua saa siitä, etteivät molemmat osu maalipuitten väliin: Molemmat joukkueet tekevät ottelussa maalin – EI kertoimella 1,75.

LYÖ VETO @BET 365