Ilves ja kamerunilaishyökkääjä Patrick Loa Loa ovat solmineet kauden 2022 loppuun ulottuvan sopimuksen.

Loa Loa, 21, siirtyy Tampereelle tunialaisesta US Ben Guerdanesta, jota hän edusti kaudesta 2017 alkaen 64 ottelussa tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen kaksi. Urallaan hän on pelannut myös keskikentän keskustassa.

– Hän on selkeästi parantanut otteitaan joka harjoituksessa. Kaikesta hänen tekemisestään paistaa se, että hän on pelannut todella kovassa liigassa. Hän myös aika kokenut pelaaja ikäisekseen. Hän on myöskin hyvin monipuolinen pelaaja, kommentoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss seuran tiedotteessa.

– Tunisiassa hän pelasi viime aikoina pääsääntöisesti keskikentän keskustassa, mutta kyllä me häntä odotamme enemmän yläkerran pelaajaksi. Hän on pelaaja, joka saa ympärillään olevat pelaajat linkitettyä peliin mukaan. Patrick on päässyt hyvin joukkueeseen sisään ja hänen persoonansa sopii hyvin meidän ryhmään.

✍️✅ Kamerunilaishyökkääjä Patrick Loa Loa vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä. Ilves ja 21-vuotias hyökkääjä ovat allekirjoittaneet kaudet 2021 ja 2022 kattavan sopimuksen. Lue lisää 👉 buff.ly/3v5LR7r #ilves #veikkausliiga #keltavihreä #tampere