Serbialainen erotuomari Srdjan Obradovicille on saanut peräti 15 kuukauden vankeustuomion ja 10 vuoden toimitsijakiellon hyvin kyseenalaisen rangaistuspotkun johdosta.

Kolme vuotta sitten Obradovic tuomitsi Serbian pääsarjaottelua Spartak Subotican ja Radnicki Nisin välillä. Eurooppa-liigan karsintapaikan ratkaisevassa pelissä hän antoi Suboticalle kaksi rangaistuspotkua ja ajoi yhden Nis-pelaajan kahdella keltaisella ulos.

Kumpikin rangaistuspotku johti maaliin, mutta etenkin toinen niistä aiheutti raivoa Nis-kannattajien keskuudessa. Video rangaistuspotkuun johtaneesta tilanteesta osoittaa, ettei Obradovicilla ollut mitään syytä viedä palloa pilkulle.

Selvää rikettä ei tapahtunut, eikä yksikään Subotican pelaajista edes vaatinut rangaistuspotkua, mutta Obradovic puhalsi pilliinsä ja osoitti täplälle.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Deportes TVC

@DeportesTVC
¡INSÓLITO! 🎥 | El árbitro Srdjan Obradovic fue arrestado por marcar un penal inexistente en el juego Spartak Subotica ante Radnicki Nis en Serbia.

El Subotica ocupaba ganar para acceder a la Europa League, el central fue acusado de ayudar al equipo local que terminó ganando 2-0

Jos yllä oleva videoupotus ei näy, klikkaa tästä.

Nyt erotuomaria on rangaistu isolla kakulla, uutisoi serbialaismedia Tanjug.

Novi Sadin korkeimman oikeuden korruption vastainen osasto on määrännyt Obradovicin yli vuodeksi vankilaan, minkä lisäksi Serbian jalkapalloliitto on antanut hänelle peräti 10 vuoden toimitsijakiellon.

Nisin hyökkääjä Milan Pavkov, joka edustaa tätä nykyä Belgradin Punaista tähteä, oli ottelun punaisen kortin saanut pelaaja. Hän osallistui oikeudenkäyntiin ja oli myös keskeinen todistaja.

Lähteet: SportBible, Goal

LUE MYÖS: