Katso: Oliko tässä vuoden typerin ulosajo? – Hyökkääjän oma seura häpeissään: ”Anteeksiantamatonta”

© Kuva: Getty Images

Englannin Kakkosliigassa todistettiin lauantaina yksi vuoden eriskummallisimmista ulosajoista.

Grimsbyn hyökkääjä Stefan Payne sai nimittäin suoran punaisen kortin puskettuaan omaa joukkuetoveriaan Filipe Moraisia päin näköä lauantain 0-1-tappiossa Bradfordia vastaan.

Bradford oli siirtynyt aivan avausjakson lopulla johtoon ja Grismbyn pelaajat riitelivät matkalla pelaajatunneliin. Päreensä polttanut Payne nojasi lopulta kohti Moraisia ja nasautti häntä keskelle otsaa.

Erotuomari näki tilanteen ja seurasi kaksikkoa aina pukukopille saakka, jolloin hän viimein veti punaisen kortin taskustaan.

Grimsbyn Twitter-tili kuvaili tapausta ”anteeksiantamattomaksi” ja ottelun jälkeen manageri Paul Hurst suorastaan kihisi raivosta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Tällaista tekoa on mahdoton puolustella. Nämä kaksi pelaajaa ovat tuottaneet sekä seuralle että sen faneille suuren pettymyksen. En nähnyt tilannetta koska olin jo matkalla tunneliin, mutta kyse ei selvästi ollut pelkästä sanaharkasta, totesi Hurst.

– Nyt minun on selvitettävä, millainen päätös olisi parhaaksi joukkueen kannalta. Seura ottaa asian käsittelyyn eikä lakaise tätä maton alle. [Payne] kärsii kolmen ottelun pelikiellon punakortistaan, mutta minun on vielä pohdittava, nähdäänkö häntä kentällä enää tällä kaudella.

Lauantain häviö toi Grismbyn kahdeksan ottelun tappiottoman putken päätökseen. Seura on Kakkosliigan sarjataulukon viimeisellä sijalla, seitsemän pistettä putoamisviivan paremmalta puolelta.

Videon tapahtuneesta voit katsoa oheisesta videoupotuksesta.

Lähde: The Guardian


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?