Koronatartunnan saanut hyökkääjätähti rikkoi karanteenia ja törmäsi pyöräilijään – ”Kyllä, tein virheen ja myönnän sen”

© Kuva: Getty Images

Shakhtar Donetskista ja AC Milanista tuttu brassihyökkääjä Luiz Adriano on joutunut kotimaassaan erikoisiin vaikeuksiin. Nykyisin brasilialaista Palmeirasia edustava Luiz Adriano jätettiin pois joukkueensa pelireissulta argentiinalaista Defensa y Justiciaa vastaan, mutta siitä huolimatta juuri hän nousi suurimpiin otsikoihin.

33-vuotias Luiz Adriano antoi 1. huhtikuuta positiivisen koronanäytteen, ja siitä syystä Argentiinan-matka jäi väliin. Koronatartunta oli miehelle jo toinen. Hän on ollut koko ajan oireeton.

Positiivisesta tartunnasta seurasi automaattinen kymmenen päivän eristyssuositus, mutta siitä huolimatta Luiz Adriano ajoi tiistaina autollaan päin pyöräilijää – rikkoen siis karanteenimääräyksiä ja vaarantaen muita ihmisiä. Pyöräilijä sai törmäyksessä vain lieviä vammoja.

Luiz Adriano kertoi Instagramissa julkaisemassaan viestissä autoilunsa syyksi sen, että hän lähti viemään äitiään kauppakeskukseen Brasilian pääkaupunki São Paulossa.

– Minua ohjeistettiin pysymään kotikaranteenissa, mutta lähdin eilen viemään äitiäni kauppakeskukseen ostoksille, koska hän ei osaa ajaa, Luiz Adriano kertoi.

– En poistunut autostani ja käytin maskia, mutta jouduin onnettomuuteen, jossa pyörä osui autooni parkkipaikan uloskäynnin kohdalla. Pidin koko ajan maskia ja pysyttelin etäällä, mutten voinut jättää auttamatta onnettomuuteen joutunutta henkilöä.

– Kaikki voivat hyvin. Kyllä, minun ei olisi pitänyt poistua kotoani ja tein virheen, myönnän sen!

Neljä A-maaotteluakin pelannut Luiz Adriano edusti Euroopassa 8,5 kauden ajan Shakhtar Donetskia, 1,5 kauden ajan AC Milania ja 2,5 kauden ajan Moskovan Spartakia. Shakhtarissa hän voitti muun muassa kuusi Ukrainan-mestaruutta sekä kertaalleen UEFA Cupin. Hän on myös Shakhtar Donetskin kaikkien aikojen paras maalintekijä.

Lähteet: ASYahoo Sports ja Luiz Adrianon Instagram-tili


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.