Kuopion Palloseura on tehnyt kaksi kovan luokan pelaajahankintaa, kun sekä Lucas Rangel että Henry Uzochukwu ovat allekirjoittaneet seuran kanssa sopimuksen.

26-vuotias Rangel siirtyi KuPSiin ensimmäisen kerran jo kesällä 2018 pelaten seurassa kahden ja puolen vuoden ajan. 63 ottelussa brassihyökkääjä viimeisteli 23 maalia.

Viime kauden päätteeksi Rangel siirtyi Turkin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Adana Demirsporiin. Huhtikuun alussa Demirsporin ja Rangelin tiet kuitenkin erkanivat. KuPS oli haukkana paikalla ja kiinnitti brassihyökkääjän kauden 2021 kattavalla sopimuksella.

Nigerialainen laitapuolustaja Uzochukwu on Veikkausliigaa seuraaville huomattavasti tuntemattomampi nimi.

22-vuotias nigerialaispuolustaja siirtyi Eurooppaan tammikuussa 2017 ja on pelannut neljän vuoden ajan Tanskassa. Hän on edustanut sekä Midtjyllandin reservijoukkuetta että Fredericaa, joka pelaa Tanskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

KuPS:n verkkosivujen mukaan Uzochukwu on nopea pelaaja, joka haluaa haastaa puolustajia 1 vs. 1 tilanteissa. Hän viihtyy parhaiten oikeana laitapuolustajana.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
⚠️ PAMMAUS! ⚠️

Kuopion Palloseura vahvistaa rivejään Suomen mestari -hyökkääjä 🇧🇷Lucas Rangelilla ja laitapelaaja 🇳🇬Henry Uzochukwulla.

📰 kups.fi/lucas-rangel-p… #KuPS #veikkausliiga