KuPS:n luottopelaaja uskoo kautensa olevan ohi: ”Päällimmäisenä mielessä on aika iso v*tutus”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran laitapuolustaja Saku Savolainen kertoo sosiaalisessa mediassa, että tämä kausi on hänen osalta ”aika lailla” paketissa loukkaantumisen takia.

Savolainen, 24, kertoi Instagram-tilillään tiistaina, että häneltä repesi harjoituksissa eturistiside kontaktittomassa tilanteessa, kun jalka tarrasi kentän pintaan huonossa asennossa.

– Kautta odotettiin ja ehdittiin jo kerran siirtämään, mutta sitten sillä viikolla, kun se vihdoin alkaa tuli vähän ikävämpi ylläri, joka pistää kauden aika lailla pakettiin. Minun osalta pelit saattaa mennä kotisohvalla ja katsomossa.

– Edessä on aika pitkä huili ja päällimmäisenä mielessä on aika iso vitutus, mutta ei auta kun hoitaa jalka kuntoon. Kiitos joukkuetovereille ja muille avusta ja tuesta mitä kerennyt jo tulla. Onneks meidän jengi ei yhteen mieheen kaadu ja hoidetaan kausi silti kotia.

Savolainen on pelannut KuPS:n edustusjoukkueessa lähes 250 ottelua, ja hän on esiintynyt isossa roolissa viime kausien mestaruus- ja mitalitaistoissa. Viime marraskuussa Savolainen solmi KuPS:n kanssa kauden 2022 loppuun ulottuvan jatkosopimuksen.

Kuopiolaiset avaavat kautensa Veikkausliigassa lauantaina FC Interin vieraana.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?