Teemu Pukin edustama Norwich pitää tarkasti silmällä VVV-Venlon hyökkääjää Giorgos Giakoumakisia, kertoo TEAMtalk.

Kreikkalainen Giakoumakis, 26, ei ollut ennen tätä kautta mitenkään erityisen tunnettu pelaaja, mutta hän on ollut ilmiliekeissä siirryttyään viime kesänä Hollantiin. Giakoumakis on pelannut VVV-Venlossa 29 ottelua tehden niissä yhteensä 27 maalia ja syöttäen kaksi. Hienot otteet poikivat hänelle viime vuonna myös ensimmäisen kutsun A-maajoukkueeseen.

Kreikkalaiskärki on tällä hetkellä Hollannin liigan maalipörssin ylivoimainen ykkönen. Giakoumakis on iskenyt sarjapeleissä 24 osumaa, ja tilastossa toisena majailevat Steven Berghuis ja Donyell Malen ovat onnistuneet maalinteossa 16 kertaa.

Giakoumakisilla olisi ottajia myös Hollannissa, mutta Norwich on näillä näkymin nousemassa Valioliigaan, jonka tiedetään olevan houkutteleva kohde pelaajille ympäri maailman. Englannin tämänhetkisistä pääsarjajoukkueista Giakoumakisia tarkkailevat Southampton ja Brighton.

Pukki, 31, on kolmatta kautta putkeen Norwichin paras maalintekijä. Huuhkajien tähtihyökkääjä on tällä kaudella heiluttanut verkkoa seuratasolla 25 kertaa.

Hellas Football

@HellasFooty
#Ethniki Striker Giorgos Giakoumakis, this season's top goalscorer in the Dutch Eredivisie with VVV-Venlo, is garnering interest from the bigger clubs in Holland, while there have also been tentative enquiries made by English Premier League clubs, Brighton, Norwich & Southampton.