FA Cup
Leicester – Southampton
Sunnuntai 18.04. klo 20:30

Sunnuntaina haetaan FA Cupin finaaliin vastustajaa lauantaina välieränsä voittaneelle Chelsealle. Leicester City on edennyt välieriin pudottamalla Valioliigajoukkueista Brightonin ja Manchester Unitedin. Southampton on puolestaan selvittänyt yläkerran joukkueista Arsenalin ja Wolvesin. Leicester ei ole historiansa aikana voittanut FA Cupia kertaakaan. Southampton puolestaan on nostanut kannua kerran, kaudella 1975-76.

Leicester tulee välierään kaksi liigatappiota alla. Viime viikonloppuna West Ham vei tärkeät pisteet lukemin 3-2 ja Leicester oli toisen jakson alkupuolella jo kolme maalia tappiolla. Valioliigassa kamppailu top 4 -sijoista on kovaa, mutta FA Cupin voitto on varmasti silti korkealla prioriteetissa ja Brendan Rodgers tulee lataamaan tähän matsiin kaiken. Kokoonpanotilanne joukkueella on paranemaan päin.

Myös Southamptonilla on alla huono ottelu. Sarjapaikastaan taistelemaan äitynyt West Bromwich suorastaan pyyhki Saintsilla lattiaa ja vei ottelun ansaitusti nimiinsä. Kevättä kohden Ralph Hasenhüttlin suojatit ovat näyttäneet vain satunnaisesti joukkueelta, jonka pitäisi tällä kaudella tehdä mainetekoja. Loukkaantumiset ovat Sotonilla samat kuin aikaisemmin – lisäksi Takumi Minamino on FA Cupissa edustuskelvoton.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilla joukkueilla on haasteensa, mutta Leicester on perusluokaltaan edellä ja pelimerkit menevät Citylle. Vetosuositus on Leicester voittaa ottelun kertoimella 1,91.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO