Valioliiga
Leicester – West Bromwich
Torstai 22.04. klo 22:00

Joukkueiden asetelmat torstaiseen Valioliigakamppailuun ovat selkeät: Leicester yrittää pitää kiinni top 4 -sijoituksestaan ja Mestarien liigan paikasta. West Bromwich on taas herännyt taistelemaan sarjapaikastaan – todennäköisesti kiri alkoi kuitenkin liian myöhään. Pisteet eivät lähde Leicesteristä helpolla ja otteluita on rajallinen määrä jäljellä.

Leicesterillä ei ole ollut loukkaantumisten suhteen helppo kausi, mutta nyt on valoa tunnelin päässä: varmoja poissaolijoita ovat vain pitkäaikaispotilaat James Justin ja Harvey Barnes. Otteluun päästään siis lähes optimikokoonpanossa. Brendan Rodgersin suojatit kairasivat sunnuntaina tiensä himoittuun FA Cup -finaaliin. Tämän ottelun avaukseen Rodgers tekee todennäköisesti pari muutosta. Asiat näyttävät juuri nyt Leicesterissä hyviltä.

WBA:lla ei mainittavia kokoonpanomurheita ole: Branislav Ivanovic on ainoa poissaolija, ja niinpä Sam Allardyce voi nimetä halutessaan avaukseen samat miehet kuin voitollisessa Southampton -ottelussa, jossa joukkue hyötyi selkeästi vastustajan kurjasta päivästä. Joukkue on saanut valmistautua tähän peliin peräti kymmenen päivän ajan, joka on tämän kauden mittakaavassa juhlavan pitkä aika.

Lyö vetoa ottelusta:

En lähtisi pistämään yhtään ropoa WBA:n säilymisen puolesta. Leicester on joukkueista tuntuvasti parempi ja hyvällä kokoonpanolla iso suosikki alakerrastaan huteraa West Bromwichia vastaan. Vetosuosituksena lähtee suora kotivoitto, jota varhainen voitonmaksu vielä buustaa: Leicester voittaa ottelun kertoimella 1,58.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS