Liverpoolin yhdysvaltalaisomistajalta upea ele – nosti käden pystyyn virheen merkiksi: ”Haluan pyytää anteeksi kaikilta”

© Kuva: Getty Images

Liverpool julkaisi keskiviikkona somekanavillaan videon, jossa sen yhdysvaltalaisomistaja John W Henry pyytää anteeksi seuran kannattajilta.

71-vuotias Henry kertoi videolla ottavansa täyden vastuun seuran ilmoittautumisesta Euroopan Superliigaan, josta se vetäytyi muiden valioliigaseurojen tavoin tiistai-iltana.

–  Haluan pyytää anteeksi kaikilta Liverpoolin faneilta ja kannattajilta häiriöstä, jonka aiheutin viimeisen 48 tunnin aikana, Henry sanoi.

– Se on sanomattakin selvää, että esille pantu projekti ei olisi koskaan edennyt ilman fanien kannatusta. Kukaan Englannissa ei ajatellut toisin. Näiden 48 tunnin aikana olitte hyvin selkeitä siitä, ettei se kestäisi. Kuulimme teitä. Minä kuulin teitä.

–  Ja haluan pyytää anteeksi Jürgen (Kloppilta)Bill (Shanklylta), pelaajilta ja kaikilta jotka tekevät niin kovasti töitä Liverpoolissa tehdäkseen fanimme ylpeiksi. Heillä ei ole minkäänlaista vastuta tästä häiriöstä. He kärsivät siitä kuitenkin eniten, mikä oli epäoikeudenmukaista. Se on se mikä tässä sattuu eniten. He rakastavat teidän seuraanne ja työskentelevät tehdäkseen teidät ylpeiksi joka ikinen päivä.

Henry muistutti videolla myös siitä, että hän tekee aina töitä seuran etujen mukaisesti. Nyt hän teki virheliikkeen ja nosti kätensä pystyyn. Hän myös korosti fanien merkitystä koko lajille.

Videon kokonaisuudessaan näet alla olevasta upotuksesta.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?