© Kuva: Getty Images

Manchester City – Tottenham: Kauden ensimmäinen pokaali jaossa

EFL Cup
Manchester City – Tottenham
Sunnuntai 25.04. klo 18:30

Sunnuntaina saa Englannin cup-kilpailuista vähempiarvoisempi arvokkaan lopun, sillä loppuotteluun Wembleylle otetaan rajoitettu määrä katsojia. Sekä Manchester City että Tottenham ovat moninkertaisia liigacup-mestareita – City on hallinnut turnausta viime vuodet. Pysti lohduttaisi tänäkin keväänä, sillä Citylle tuli FA Cupista lähtö välierävaiheessa.

Cityllä on joka tapauksessa ruuhkaa, sillä viikolla odottaa jo Mestarien liigan välierän ensimmäinen osaottelu. Niinpä ei suuremmin järkyttäisi, jos Pep Guardiola harjoittaisi sunnuntaina hieman kierrätystä finaalipelistä huolimatta. Epävarmalla statuksella olevat Kevin De Bruyne ja Sergio Aguero tuskin ovat avauksessa. Zack Steffen on kantanut torjuntavastuun cup-otteluissa, ja saanee paikan avauksessa myös finaalivaiheessa. Ei Guardiola kuitenkaan mitään hanttikokoonpanoa heitä kentälle.

Tottenham tulee finaaliin väliaikaismanagerin johdolla – nuori Ryan Mason saa välittömästi ison näyttöpaikan, kun José Mourinho sai saappaankuvan takalistoonsa. Masonilla on pähkittävää ennen ottelua, sillä Harry Kanen pelaamisesta tehdään päätös vasta pelipäivänä. Ben Davies puolestaan on varmasti sivussa. Kanen puuttuminen olisi muutenkin häilyvästi esiintyneelle Spursille jättimäinen takaisku.

Lyö vetoa ottelusta:

City on ottelussa iso suosikki ja vedot lähtevät sen puolesta, että joukkue uusii mestaruutensa. Kerrointa otetaan tasoitusvedolla – kahden maalin voitolla lunastetaan: Aasialainen tasoitusveto, Manchester City -1.5 kertoimella 2,58.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.