Palloliitto vahvistaa kotisivuillaan, että vuoden 2021 Miestern Suomen Cupin loppuottelu pelataan uudistetulla Helsingin Olympiastadionilla. Näin Suomen Cup pelaa Stadikalle peräti 22 vuoden tauon jälkeen.

Loppuottelussa kohtaavat Veikkausliigankin suurimpina suosikkeina pidetyt HJK ja KuPS. Peli pelataan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti lauantaina 8.5. kello 15.00. Pientä toivoa myös rajatun yleisömäärän ottamisesta peliin edelleen on.

– On hienoa, että Suomen Cup palaa vihdoin pitkän odotuksen jälkeen Olympiastadionille, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kommentoi.

Paluuta Stadikalle himmentää kevään koronatilanteen aiheuttamat rajoitukset, mutta seurojen mielipiteen kuultuamme päätimme pitäytyä alkuperäisessä aikataulussa. Selvitämme parhaillaan, voidaanko tapahtumaan ottaa turvallisesti jonkin verran yleisöä.

[readmore from=Suomen-Cup]

Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Neloselta ja myös tutusti Ruutu+ -palvelusta.

Naisten Suomen Cupin loppuottelu Åland Unitedin ja PK-35:n välillä pelataan 16. lokakuuta.