Championship
Preston – Norwich
Perjantai 02.04. klo 17:00

Norwichin tilanne Championshipissä on maaottelutauolta palatessa mainio: joukkue johtaa sarjaa selkeästi ja suora nousu Valioliigaan näyttää jo hyvin todennäköiseltä. Vielä on kuitenkin tsempattava hetki, jotta unelma pikapaluusta toteutuisi. Preston pelaa puolestaan hyvinkin arkista kautta – pisteet ovat kortilla ja vaikka suoraa putoamisvaaraa ei ole, jostain pitäisi vielä pusertaa onnistumisia loppukaudelle.

Prestonilla viimeisestä yhdeksästä pelistä on vain yksi voitto. Viimeiset kolme peliä on kärsitty tappioita tekemättä maaliakaan. Viime kierroksella kärsityn aneemisen Luton-tappion jälkeen Alex Neil sai pakata kimpsunsa ja kampsunsa – loppukauden Preston koettaa pärjäillä väliaikaismanagerin johdolla. Tähän otteluun joukkueella on pari loukkaantumista sekä Alan Browne kärsii pelikieltoaan.

Norwicillakaan ei ole kovin kummoisia poissaoloja. Daniel Farke seurasi Teemu Pukin hurjaa maaotteluretkeä varmasti hyvällä mielellä – Pukin hieno flyytti lupaa hyvää loppukautta ajatellen. Ennen sarjataukoa Norwich joutui tyytymään kotitasapeliin Blackburnia vastaan, vaikka hienoisesti niskan päällä pelissä olikin. Sitä ennen voittoja kertyikin peräti yhdeksässä perättäisessä sarjapelissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Norwich on ottelussa selkeä suosikki, mutta saatavilla olevat kertoimet eivät riitä järkipelaamiseen. Enemmän kiehtookin vähämaalisuus: Norwichin puolustus on sarjan pitävimpiä. Lisäksi jonkunlaisesta kotikammosta kärsivä Preston on ollut kotipeleissään huomattavan vähämaalinen. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,88.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO