PSG kärsi niukan 0-1 -kotitappion Lillelle Ligue 1:n kärkikamppailussa lauantai-iltana. Lille nousi voittonsa ansiosta sarjataulukon huipulle ja on nyt kolme pistettä pariisilaisten edellä. AS Monaco on kolmantena neljä pistettä Lillen alapuolella.

Lille teki ottelun ainoan maalin jo 20. minuutilla, kun Jonathan David laukoi pallon maaliin Jonathan Ikonén alustuksesta. Mauricio Pochettinon luotsaama PSG hallitsi ottelutapahtumia avausmaalin jälkeen, mutta ei onnistunut nousemaan tasoihin.

Loukkaantumisestaan toipunut Neymar nähtiin ensimmäistä kertaa PSG:n avauksessa sitten helmikuun. Brassihyökkääjä oli paluuottelussaan kuitenkin kaukana parhaasta tasostaan, sillä vain yksi hänen seitsemästä laukauksestaan meni kohti maalia.

Ottelun loppuhetkillä Neymar hölmöili itselleen myös punaisen kortin toisen keltaisen kautta, kun hän tuuppasi Tiago Djalon tylysti kumoon Lille-puolustajan rikkeen jälkeen. Myös Djalo sai rikkeestään ottelun toisen keltaisen korttinsa ja marssi Neymarin rinnalla aikaiseen suihkuun.

Squawka

@Squawka
Neymar has now been sent off three times in Ligue 1 since the start of 2020, more than any other player in the competition.