Mestarien liiga
PSG – Manchester City
Keskiviikko 28.04. klo 22:00

PSG ja Manchester City muodostavat kivikovan välieräparin, jota jotkut pitävät jo moraalisena finaalina. Pariisilaiset ovat edenneet välieriin raskaimman kautta, sillä tieltä ovat kaatuneet Barcelona ja Bayern München. Cityn ohjelma on ollut oleellisesti otollisempi, sillä se on kohdannut ja pudottanut Mönchengladbachin ja Dortmundin. Tällä kertaa vastus on kulunutta vitsiä lainaten parasta A-ryhmää.

PSG ylsi viime kaudella Mestarien liigan finaaliin ja tätä saavutusta olisi tavoite kirkastaa. Projekti näyttää siinä mielessä hyvältä, että tässä vaiheessa joukkue on lähes terve ja saa todella kovan avauksen kentälle. Mauricio Pocchettino on luonut ryhmään tasapainoa ja onnahdellut alkukausi on saanut paremman jatkon. Absoluuttisella huipulla myös puolustuksen täytyisi onnistua vaaditulla tavalla, sillä City tulee laittamaan PSG:n alakerran luokille.

City vei kauden ensimmäisen pystinsä sunnuntaina Liigacupista ja vain ihme voi viedä siltä Valioliigamestaruuden. Pep Guardiola miehistöineen himoitsee varmasti UCL-pystiä yli kaiken, sillä juuri tämä turnaus on ollut se, jossa panokset ovat jääneet pahiten piippuun. Koko kauden kuvassa Citizens on ollut niin hyvä, että tämä voi olla juuri se kausi, jolloin Eurooppa valloitetaan. Kokoonpanopuolella tilanne näyttää todella hyvältä.

Lyö vetoa ottelusta:

Kyseessä on urheilullinen täyttymys – tästä ei jalkapalloviihde luultavasti paljoa parane. Vedot lähtevät Manchester Citylle, joka on tällä hetkellä kokonaisvaltaisen hieno yhdistelmä. Suoraa voittoa ryydittää vielä in varhainen voitonmaksu: Manchester City voittaa ottelun kertoimella 2,11.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS