Paris Saint-Germainin ja Manchester Cityn välinen avausosa Mestarien liigan välierissä päättyi englantilaisseuran 2-1-voittoon dramaattisten vaiheiden jälkeen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Manchester City

@ManCity
FULL TIME | WHAT. A. WIN. 💙

🔴 1-2 🔵 #ManCity | mancity.com

PSG sai kotipelilleen unelma-alun, kun pariisilaisten kapteeni Marquinhos puski joukkueen vartin kohdalla johtoon Ángel Di Marian kulmapotkusta.

Manchester City oli pitkään aivan köysissä, mutta PSG ei onnistunut hyödyntämään muita vaarallisia huipputonttejaan. Phil Foden vastasi puolestaan Cityn ainoasta maalipaikastaan.

Toisella puoliajalla Man City kuitenkin ryhdistäytyi, laittoi PSG:n paineen alle ja tasoitti pelin erikoisella tavalla.

Kevin De Bruynen keskitykseksi tarkoitettu pallo meni suoraan maaliin Kaylor Navasin jäätyä paikalleen seisomaan. Ottelu oli näin 1-1 ja pelikellossa 64 minuuttia.

Seitsemää minuuttia myöhemmin Riyad Mahrez käänsi pelin päälaelleen, kun hän laukoi Manchester Cityn vapaapotkusta 2-1-johtoon. Pallo viuhui anteeksiantamattomalla tavalla muurin läpi, mikä luonnollisesti turhautti jälleen PSG-vahti Navasia.

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

GOAL

@goal
64' | De Bruyne scores
71' | Mahrez scores

⚽⚽ #UCL

PSG:n painajaismainen toinen puoliaika ei kuitenkaan päättynyt tähän, sillä 13 minuuttia ennen päätösvihellystä Idrissa Gueye sai suoran punaisen astuttuaan napit edellä Ilkay Gündoganin kantapään yläpuolelle rumalla tavalla.

Kyseessä oli jälleen yksi anteeksiantamaton virhe, joka pohjautui puhtaasti Gueyen turhautumiseen. Hetkeä aiemmin Neymar oli ottanut keltaisen kortin potkaistuaan Ruben Diasia turhaan jaloille.

talkSPORT

@talkSPORT
Gueye sent off for this tackle on Gundogan 😬 #PSGMCI

Ottelu päättyi Manchester Cityn 2-1-voittoon. Ratkaiseva osaottelu pelataan ensi viikon tiistaina Etihad Stadiumilla.