Mestarien liiga
Real Madrid – Chelsea
Tiistai 27.04. klo 22:00

Mestarien liigassa alkaa olla tosi kyseessä. Jäljellä on enää absoluuttisia huippujoukkueita ja panokset ovat kovat. Real Madridin ja Chelsean match-up on todella kiehtova – Zinedine Zidane tuntuu saaneen Los Blancosin juuri kreivin aikaan iskuun, ja Thomas Tuchel on tehnyt Chelseasta pelitavallisen ihannejoukkueen. Kyseessä on tasainen ja jännittävä ottelupari, jonka lopputulemaa on äärimmäisen haastavaa arvioida.

Real Madrid oli Poolia parempi ja eteni välieriin täysin ansaitusti. Zidane taitaa kyllä tällä tasolla metkut ja taktisesti Pool jäi soittelemaan toista viulua. Vastus tulee kyllä kovenemaan välierään, sillä Tuchel on taktisesti maailman parhaita valmentajia ja Chelsean alakerta on todella pitävää sorttia. Tämän sai kokea puolivälierissä Porto, joka törmäsi kerta toisensa jälkeen Chelsean pitävään alakertaan.

Kokoonpanorintamalla isännät odottavat Sergio Ramosin kuntoutumista, eikä miehen paluu kentälle jo tiistaina mikään suuri ihme olisi. Pari muutakin poissaoloa Zidanen harmina on. Tuchelilta puuttuu ainoastaan Mateo Kovacic. Taktisesti molemmat valmentajat lähtevät kaikella todennäköisyydellä välttämään riskejä, joten pelin kuva ei todellakaan tule olemaan turhan avoin.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti tässä ottelussa ollaan hieman sormi suussa, sillä Real on ansaitusti niukka suosikki ja totaalitkin ovat jotakuinkin kohdillaan. Varovaiseen otteluun annetaan varovainen tipsi tasapelistä, joka näillä kertoimilla on kokeilun väärti – Tasapeli kertoimella 3,20.

LYÖ VETO ILLA