Mestarien liiga
Real Madrid – Liverpool
Tiistai 06.04. klo 22:00

Mestarien liigassa on ehditty jo puolivälieriin. Arpa on heittänyt vastakkain mielenkiintoisen parin, kun Real Madrid ja Liverpool kisaavat välieräpaikasta. Kummankaan kausi ei ole tähän asti ollut mikään täysosuma, joten menestys Mestarien liigassa olisi tervetullut piristysruiske. Ottelupari on kaiken kaikkiaan hyvin tasainen.

Real Madrid kärsi ikävän takaiskun maaottelutauolla, kun Sergio Ramos liittyi sairastuvalle Eden Hazardin, Daniel Carvajalin sekä Federico Valverden seuraksi. Ramosin loukkaantuminen heikentää Los Blancosin puolustusta, ja antaa Liverpoolin umpilaadukkaalle hyökkäysarsenaalille mahdollisuuksia. Tuloksellisesti Real Madrid on viime ajat pärjännyt hyvin, sillä viimeksi joukkue on kärsinyt tappion tammikuun lopussa.

Myös Liverpoolilla on edelleen loukkaantumisia, jotka iskevät etenkin joukkueen alakertaan. Alla on kuitenkin erittäin hyvä liigaottelu, jossa The Reds pyyhki Arsenalilla lattiaa. Hieman yllättäen Liverpool on pärjännyt viime ajat vieraissa mainiosti, kun taas kotoisalla Anfieldilla vaikeudet ovat seuranneet toisiaan. Huimaan maalivireeseen äitynyt Diogo Jota saattaa nousta tiistaina avaukseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Molempien joukkueiden vahvuudet ovat tällä hetkellä yläkerrassa – toki taktiikka voi olla varovainen ensimmäisessä osaottelussa. Silti vetopuolella tasaisessa ottelussa kiinnostaa se, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa: Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,71.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO