Suomen Cupin viime kauden finalistit, HJK ja FC Inter kohtaavat kilpailun välierässä Helsingissä lauantaina, kello 18 alkaen.

Jälleen vahvasti panostanut kotijoukkue lähtee tähän otteluun, kuten koko kauteen, suurena ennakkosuosikkina – HJK:lta suorastaan edellytetään kilpailuitten voittoja. Kyseessä on kuitenkin monin tavoin vasta kauden ensimmäinen iso testi, molemmille osapuolille.

Se, että helsinkiläiset ja turkulaiset ovat välierässä, kertoo jotain. FC Interin tapauksessa eteneminen tähän pisteeseen on ollut vakuuttavaa; joukkue ei ole päästänyt cupissa vielä ainuttakaan maalia.

Laitalinkin/puolustajan ja topparin tonteilla vaihtelevasti pelannut Martti Haukioja tiedostaa tämän, ja uskoo tilaston tuovat joukkueelleen tukea.

– Tiedetään se, että pystytään pitämään nollia ja varmasti tavallaan se iskostuu myös selkärankaan, alla 21-vuotiaiden maajoukkuepeluri sanoo seuransa sivustolla.

– Joka peliin lähdetään hakemaan sitä, ettei omaan mene maalia ja sillä yleensä voittaa niitä pelejä. Tietenkin täytyy ymmärtää se, että vaikka HJK tekisi sen maalin, ei se ole maailmanloppu. Meillä on myös mahdollisuus siihen, että me isketään se neljä-viisi maalia.