”Serie A on hälytystilassa” – Italian maajoukkuematkalta runsaasti ikäviä koronauutisia

© Kuva: Getty Images

Serie A:n tulevien pelien pelätään olevan uhattuina, sillä maaliskuun maaotteluleiriltä kantautui jälleen ikäviä koronauutisia. Italian jalkapalloliitto tiedotti keskiviikkoiltana heti 2-0-voittoon päättyneen Liettua-pelin jälkeen, että neljä sen valmennustiimin jäsentä oli antanut positiivisen koronavirusnäytteen.

Pääsarjaseura Bolognan johtavan lääkärin Gianni Nannin mukaan Serie A onkin nyt ”hälytystilassa”.

– Esimerkiksi Bolognan pelaajista Italian joukkueessa oli Roberto Soriano, joten joudumme tekemään hänelle jatkuvia testejä lauantaihin saakka. Soriano saa henkilökohtaisen pukuhuoneen ja suihkutilat lauantaihin saakka. Silloin pelaamme Interiä vastaan, Nannin kertoi uutistoimisto Ansalle.

Torstaina Juventuksen toppari Leonardo Bonucci antoi niin ikään positiivisen koronanäytteen, joten hän joutuu viikonlopun kierrokselta sivuun. Sassuolo puolestaan ilmoitti määränneensä varotoimena neljä maajoukkuepelaajaansa – Manuel Locatellin, Domenico Berardin, Francesco Caputon ja Gian Marco Ferrarin – karanteeniin.

Napoli, AS Roma ja AC Milan ovat tiedottaneet, ettei niiden riveissä pelaavista maajoukkuepelaajista kellään ole todettu koronatartuntaa. Viruksen pitkä itämisaika merkitsee kuitenkin sitä, että tartunta voidaan todeta myös myöhemmin.

Lähde: Football-Italia


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.