Simo Valakarilta todellinen yllätysvalinta KuPS:n avaukseen – FC Interillä pahoja poissaoloja puolustuksessa

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigakausi pyörähtää käyntiin tänään lauantaina, kun HJK ja Honka kohtaavat klo: 15.00 alkavassa kamppailussa. Päivän toinen kamppailu käydään Turussa FC Interin ja KuPS:n välillä. Se polkaistaan käyntiin klo: 17.00

Kuopiolaisten kokoonpanossa nähdään todellinen yllätysvalinta, kun laitahyökkääjänä viime kaudella pelannut Usman Sale on avauksessa. Nigerialainen on palannut joukkueen vahvuuteen kotimaastaan vasta maaliskuussa, eikä hän ole ehtinyt pelaamaan kuin ainoastaan yhdessä harjoitusottelussa (45min) ennen veikkausliigakauden alkua.

Kotijoukkue Interiltä on puolestaan sivussa avauksesta kaikki yleensä siellä nähtävät topparit Rick Ketting (vaihtopenkillä), Arttu Hoskonen sekä Juuso Hämäläinen.

Juttua korjattu 24.4.2021 klo: 14.33, Sale pelannut yhdessä harjoitusottelussa.