Aston Villan suomalaismaalivahti Viljami Sinisalo on joutunut jättämään lainapestinsä Ayr Unitedissa kesken loukkaantumisen takia.

Skotlannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaava Ayr United kertoi torstaina sivuillaan, että Sinisalo, 19, matkusti tutkittavaksi Englantiin, jossa hänen emoseuransa totesi, ettei suomalaistorjuja kykene jatkamaan lainapestiään.

– Me haluaisimme kiittää Viliä hänen ponnisteluistaan Somerset Parkilla. Hän esiintyi edukseen niin kentällä kuin sen ulkopuolellla, ja me jatkamme hänen uransa seuraamista ja toivomme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen, kommentoi Ayr United tiedotteessaan.

Sinisalo ehti pelata Ayr Unitedissa 29 ottelua, joissa hän päästi yhteensä 39 takaiskua ja piti maalinsa puhtaana yhdeksän kertaa. Suomalaistorjuja kiitteli lainaseuraansa sosiaalisessa mediassa.

– Olen kerrassaan musertunut, kun lainapestini päättyi lyhyeen loukkaantumisen takia.

– Minulla on vain hyvää sanottavaa siitä, miten seura kohteli ja auttoi minua kauden aikana. Olen varma, että tulen muistamaan tämän lainapestin vuosien ajan.

Aston Villassa Sinisalo on esiintynyt seuran alle 18- ja 23-vuotiaiden joukkueissa. Villan edusstusjoukkue pelaa Englannin pääsarjassa Valioliigassa.

Ayr United

@AyrUnitedFC
We can tonight confirm that goalkeeper Viljami Sinisalo has returned to Aston Villa due to injury and his loan spell has now ended.

➡️ ayrunitedfc.co.uk/viljami-sinisa…