Suomalaisen maalivahtilupauksen lainapesti Skotlannissa päättyi loukkaantumiseen: ”Olen kerrassaan musertunut”

© Kuva: Getty Images

Aston Villan suomalaismaalivahti Viljami Sinisalo on joutunut jättämään lainapestinsä Ayr Unitedissa kesken loukkaantumisen takia.

Skotlannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaava Ayr United kertoi torstaina sivuillaan, että Sinisalo, 19, matkusti tutkittavaksi Englantiin, jossa hänen emoseuransa totesi, ettei suomalaistorjuja kykene jatkamaan lainapestiään.

– Me haluaisimme kiittää Viliä hänen ponnisteluistaan Somerset Parkilla. Hän esiintyi edukseen niin kentällä kuin sen ulkopuolellla, ja me jatkamme hänen uransa seuraamista ja toivomme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen, kommentoi Ayr United tiedotteessaan.

Sinisalo ehti pelata Ayr Unitedissa 29 ottelua, joissa hän päästi yhteensä 39 takaiskua ja piti maalinsa puhtaana yhdeksän kertaa. Suomalaistorjuja kiitteli lainaseuraansa sosiaalisessa mediassa.

– Olen kerrassaan musertunut, kun lainapestini päättyi lyhyeen loukkaantumisen takia.

– Minulla on vain hyvää sanottavaa siitä, miten seura kohteli ja auttoi minua kauden aikana. Olen varma, että tulen muistamaan tämän lainapestin vuosien ajan.

Aston Villassa Sinisalo on esiintynyt seuran alle 18- ja 23-vuotiaiden joukkueissa. Villan edusstusjoukkue pelaa Englannin pääsarjassa Valioliigassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.