Huuhkajien tähtihyökkääjän Teemu Pukin ei ole tarvinnut olla huolissaan tarjoilusta Norwichissa, kun Emiliano Buendia on pelannut hänen takanaan.

Pukki on tehnyt tällä kaudella 25 osumaa, joista Buendia on alustanut kahdeksan. Argentiinalaistaiturin kokonaissaldo tältä kaudelta on 17 maalisyöttöä.

Buendia kertoi The Guardianin haastattelussa tuntevansa Pukin liikkeet niin hyvin, että hänen ei tarvitse aina edes nähdä suomalaiskärkeä kentällä.

– Yritän aina tietää, missä hän on. Välillä niin, etten katso häneen.

– Olen pelannut vuosia joidenkin pelaajiemme kanssa. Tiedän, miten homma toimii kaikkien kanssa.

– Esimerkiksi minun ja Teemun yhteydessä on jotain erityistä. Kun minulla on pallo, minä vain tiedän, että hän juoksee linjan taakse saadakseen pallon.

Sekä Buendia että Pukki valittiin Mestaruussarjan kauden tähdistöjoukkueeseen ja Buendia valittiin koko sarjan parhaaksi pelaajaksi. Maalisyöttöjensä lisäksi Buendia on itse iskenyt 14 osumaa.

– Se on aina ollut osa pelaamistani. Se on ollut veressäni nuoresta asti. Olen aina tykännyt tehdä maaleja ja syöttää maaleja joukkuekavereilleni, mutta tykkään auttaa puolustamisessa ja mennä taklaamaan, koska se on hyvä tunne, kun saa pallon takaisin ja pääsee taas hyökkäämään.