Paris Saint-Germain nappasi keskiviikkona otteen Mestarien liigan välieräpaikasta, kun joukkue kaatoi Bayern Münchenin Allianz Arenalla maalein 3-2.

Squawka Live

@Squawka_Live
03': Bayern 0-1 PSG
28': Bayern 0-2 PSG
37': Bayern 1-2 PSG
60': Bayern 2-2 PSG
68': Bayern 2-3 PSG
FT: Bayern 2-3 PSG

And breathe. #UCL

Kovassa lumisateessa pelattu ottelu oli todellista jalkapalloviihdettä, jossa riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita läpi ottelun.

Ottelun avausjaksolla PSG oli tehokas.

Kylian Mbappé vei PSG:n johtoon jo kolmannella peliminuutilla Bayern-vahti Manuel Neuerin suotuisalla avustuksella. Mbappén laukaus suuntautui suoraan päin saksalaisvahtia, joka lipsautti pallon jalkojensa välistä maaliin. 0-1.

PSG tuplasi johtonsa 28. peliminuutilla. Bayern-puolustus nukahti pahemman kerran ja Marquinhos pääsi nokikkain Neuerin kanssa. Brassitoppari ei jäätynyt maalipaikassa vaan sijoitti pallon varmasti maaliin. 0-2.

Bayern nousi peliin mukaan hetki ennen taukoa, kun kertaalleen ottelussa jo ylärimaan osunut Maxim Choupo-Moting puski kotijoukkueen avausmaalin. 1-2.

Toinen puoliaika oli täysin Bayernin hallintaa.

Kotijoukkue nousi ansaitusti tasoihin tunnin kohdalla, kun Joshua Kimmichin vapaapotku tavoitti Thomas Müllerin, joka puski pallon ohi PSG-vahti Keylor Navasin. 2-2.

PSG ei kuitenkaan lannistunut takaiskumaalista, vaan niittasi kahdeksan minuuttia myöhemmin ottelun voittomaalin. Angel Di Marian pystysyöttö tavoitti Mbappén, joka malttoi aikansa ja laukoi pallon Jerome Boatengin jalkojen välistä pallon ohi voimattomaksi maalilleen jääneen Neuerin. 2-3.

CMoren studioisäntä Petri Pasanen antoi ottelun jälkeen satikutia Boatengille ja laittoi ottelun voittomaalin täysin Bayernista kauden päätteeksi lähtevän saksalaistopparin piikkiin.

Bayern oli ottelussa selvästi niskan päällä, mutta PSG oli tehokkaampi. Sen huomaa myös tilastoista, sillä Bayern vei nimiinsä ottelun maalintekoyritykset peräti lukemin 31-6.

Otteluparin toinen osaottelu pelataan ensi viikon tiistaina Pariisin Parc des Princesillä.