Valioliiga
Tottenham – Manchester United
Sunnuntai 11.04. klo 18:30

Valioliiga etenee kauden huipennusta kohden, ja Tottenhamin taistelu top 4 -paikasta on vielä elossa. Manchester Unitedin tavoitteeksi jää loppukaudella toisen sijan säilyttäminen – eroa kolmantena olevaan Leicesteriin on neljä pistettä. Joukkueiden keskinäisessä klassikko-ottelussa lähtäkohdat ovat sangen tasaiset.

Spursin edellinen ottelu sujui kurittomissa merkeissä, ja José Mourinhon suojatit pudottivat kallisarvoisia pisteitä putoamiskamppailussa sinnittelevää Newcastlea vastaan. Näitä lapsuksia ei top 4 -joukkueelle saisi tulla. Tosin muuten Tottenham on pärjäillyt viime aikoina sangen mukavasti, mutta huippujoukkueilta olisi tärkeää saada pisteitä tai europelit voivat jäädä ensi kaudella näkemättä. Matt Doherty sekä Ben Davies ovat isäntien varmat poissaolijat.

Manchester United ei ole vielä tällä kaudella maistanut vierastappiota Valioliigassa, ja tavoite on varmasti jatkaa tätä putkea. Viikolla Ole Gunnar Solskjaerin suojatit ottivat odotetun, mutta tärkeän vierasvoiton Granadasta – tosin tuo ottelu saattaa painaa vielä sunnuntaina jaloissa. Riveistä puuttuvat Phil Jones, Anthony Martial sekä koronaan sairastunut Eric Bailly. Unitedin fanit näkevät varmaan vieläkin painajaisia edellisestä Tottenhamin kohtaamisesta, kun Spurs löylytti isäntänsä 6-1.

Lyö vetoa ottelusta:

Tämän tempun toistaminen ei ole todennäköistä sunnuntaina. Molemmat joukkueet saavat jalkeille tulivoimaisen pumpun, joten chilipähkinöiden ja oluen lisäksi suositus tulee molempien onnistumisesta maalinteossa: Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,76.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO