Serie A
Udinese – Cagliari
Keskiviikko 21.04. klo 21:45

Taulukon keskikastin välittömässä tuntumassa oleva Udinese alkaa olla siinä pisteessä, että kausi on pian taputeltu: välitöntä putoamisvaaraa ei ole, mutta europaikatkin ovat kaukana horisontissa pienenä pisteenä. Cagliari taistelee sarjapaikastaan sen sijaan kynsin ja hampain – dramaattisella tavalla viime viikonloppuna katkennut tappioputki sai sardinialaisille valon näkymään tunnelin päässä.

Udinese on pelannut hyvinkin solidin kauden, mutta viime viikkoina hienoista lerpahtamista on ollut havaittavissa. Kolmen peräkkäisen tappion jälkeen putki laitettiin poikki pelitapahtumien vastaisesti Crotonea vastaan. Tässä ottelussa Rodrigo de Paul erottautui sekä hyvässä että pahassa – mies lensi pihalle kaksi maalia tehtyään ja huilaa tässä matsissa. Muutama muukin poissaolokin löytyy, eikä Udinen ylpeyden tulivoima ole aivan optimitasolla.

Cagliarin uskomaton nousu voittoon Parmasta piti elossa toiveet säilymisestä, mutta lisää pisteitä tarvitaan kipeästi – viivalle on matkaa viisi pistettä. Lisäksi loppukauden ohjelmaan mahtuu kovia vastuksia, joten tästä matsista olisi aivan pakko kairata pisteitä noutajan välttämiseksi. Myöskään vieraat eivät pääse ihanteellisella kokoonpanolla otteluun, mutta tilanne on ollut jonkun aikaa melko lailla samanlainen.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa houkuttelee lyödä vetoa motivaatio edellä. Jos Udinesen tahtotaso ei ole korkeimmillaan, se antaa Cagliarille mahdollisuuden. Vetoon otetaan suoraa voittoa, sillä tasapeli ei ole vieraille riittävä tulos: Cagliari voittaa ottelun kertoimella 3,00.

LYÖ VETO @BET 365