Teemu Pukki oli tiistai-iltana täysin pysäyttämätön Englannin Mestaruussarjassa, kun Norwich teurasti kotikentällään Huddersfieldin peräti maalein 7-0.

31-vuotias suomalaishyökkääjä teki ottelussa hattutempun sekä antoi yhden maalisyötön.

Pukin illan ensimmäinen osuma syntyi jo kahdeksannella peliminuutilla Todd Cantwellin esityöstä.

Toista maalia ei tarvinnut kauaa odotella, sillä pelikello oli ehtinyt käydä vain 20 minuuttia, kun Pukki vei Norwichin 2-0-johtoon läpiajosta.

Vain hetkeä myöhemmin suomalaishyökkääjä kirjautti jälleen nimensä tilastoihin antaessaan maalisyötön Emiliano Buendian 3-0-osumaan.

Toisella puoliajalla Pukki kruunasi mahti-iltansa, kun hän laukoi rangaistuspotkusta Norwichin 6-0-johtoon.

Pukin iltapuhde päättyi 77. peliminuutilla, kun Daniel Farke otti hänet vaihtoon.

Hattutempun myötä Pukki on tehnyt tämän kauden aikana 25 maalia Englannin Mestaruussarjassa. Maalipörssin kärkipaikalla oleva Brentford-hyökkääjä Ivan Toney on enää kolmen maalin päässä.

Norwich sen sijaan on jälleen askeleen lähempänä nousua Valioliigaan. Norwichin piste-ero kolmantena olevaan Brentfordiin on kasvanut jo 17 pisteeseen, kun enää kuusi ottelukierrosta on pelaamatta.