© Kuva: Juha Tamminen

AC Oulu – HIFK: Siivittääkö kotiyleisö oululaisia?

Veikkausliiga
AC Oulu – HIFK
Sunnuntai 23.05. klo 18:30

AC Oulun paluu Veikkausliigaan ei ole sujunut onnellisten tähtien alla. Kolmen ottelun jälkeen joukkue on tukevasti nollakerhossa, eikä kentällä ole nähty kovinkaan kummoisia otteita. HIFK on aloittanut sarjan oleellisesti paremmin: tappioita ei ole vielä yhtäkään ja pisteitä kolmesta ottelusta on kerätty viisi. Oululaiset saivat ilouutisia ennen ottelua: Raatille voidaan ottaa peräti 2000 katsojaa.

Jyrki Aholalla ei vaikuttaisi olevan ainakaan ylöspäin tarpeeksi työkaluja Veikkausliigassa menestymiseen. AC Oulun vahvistukset kairattiin ennen kautta voittopuolisesti Ykkösessä pärjänneistä pelaajista, ja askel ylöspäin on iso. Ahola ei ole saanut taitotasossa syntynyttä takamatkaa kirittyä kiinni pelitavallisesti millään tavalla. Tällä hetkellä AC Oulu näyttää todella suurelta putoajakandidaatilta.

HIFK pelasi viikko sitten tasapelin Ilveksen kanssa. Vaikkei Joaquin Gómez joukkueensa esitykseen tyytyväinen ollutkaan, on HIFK:n otteissa ollut raikkautta koko alkukauden. Loukkaantumiset ovat rajoittaneet Gómezin valintoja, ja tähän otteluun pelikiellosta vapautuva Moshtagh Yaghoubi on todella tarpeellinen lisä kokoonpanoon. Joukkue tarvitsee lähinnä lisää tulivoimaa, mutta ongelmat eivät ole samaa luokkaa kuin illan vastustajalla.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK on joukkueista selkeästi vahvempi ja saa tipsin silmää räpäyttämättä. AC Oulun tarvitsee parantaa paljon, jotta sarjan pohjamudista päästäisiin pois. Vetosuositus on HIFK voittaa ottelun kertoimella 2,27.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.