Argentiinalaislegenda kehottaa Leo Messiä poistumaan Barcelonasta: ”Päästävä takaisin Guardiolan alaisuuteen”

© Kuva: Getty Images

Leo Messin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Katalonialaislähteiden mukaan Messin ja Barcelonan väliset jatkosopimusneuvottelut tulevat kestämään pitkään. PSG on sen sijaan tehnyt jo Messille sopimustarjouksen.

Argentiinalaislegenda Mario Kempes kehotti Messiä poistumaan Barcelonasta Bildin haastattelussa. Kempes tiedostaa Barcelonan urheilulliset ja taloudelliset ongelmat.

– Messi ei tiedä, mitä tehdä. Hän on hyvin tyytyväinen Barcelonassa, mutta samalla hän ymmärtää, että Barcelonassa mahdollisuudet Mestarien liigan voittoon ovat pienet. Viime vuosina Barcelona on jatkuvasti pudonnut hyvin aikaisin Mestarien liigasta. Barcelonalla on merkittäviä ongelmia uuden joukkueen rakentamisessa talousvaikeuksiensa vuoksi.

Kempesin mielestä Messin pitäisi siirtyä Manchester Cityyn voidakseen päästä Pep Guardiolan valmennettavaksi.

– Hänen olisi päästävä takaisin Guardiolan alaisuuteen. Tai sitten mennä PSG:hen tai Bayern Müncheniin. Ne ovat seuroja, joilla on rahaa ja laadukkaita pelaajia menestyäkseen. Toisaalta Bayernin seurajohto ajattelee järkevästi, eikä koskaan maksaisi Messille sellaista palkkaa, Kempes viittasi Messin nykyiseen 140 miljoonan euron vuosipalkkaan.

Lähde: Marca


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!