C Moren jalkapallotarjonta turpoaa tuntuvasti – tuhti kattaus maajoukkuefutista sai uuden kodin

© Kuva: Getty Images

MTV Urheilu kertoo, että C More on kasvattanut jalkapallotarjontaansa tuntuvasti lunastettuaan lähetysoikeudet tuhtiin kattaukseen maaotteluita. UEFA Nations Leaguen lähetysoikeudet sekä EM- ja MM-karsintojen mediaoikeudet siirtyvät C Morelle vuosiksi 2022-2028. Sopimukseen eivät sisälly Suomen A-maajoukkueen ottelut, mutta muutoin vuosittain noin 250 ottelua.

Sopimus sisältää myös Nations Leaguen finaaliturnaukset vuosina 2023, 2025 ja 2027.

– C Moren väkevä seurajoukkuejalkapallon tarjonta saa rinnalleen nyt myös maajoukkuejalkapalloa, joten pelipäiviä jalkapallon ystäville on luvassa entistä enemmän ympäri vuoden. Samalla seurataan Euroopan huippumaiden matkaa kohti Fifan vuoden 2026 maailmanmestaruuskilpailuita, jotka C More ja MTV esittävät yhdessä Ylen kanssa, C Moren ja MTV:n urheiluoikeuksista vastaava Jukka Raatikainen kertoo tiedotteessa.

Huuhkajien Nations League -ottelut ja arvokisakarsinnat näytetään Ylellä vuosina 2022-2028. Lisäksi Ylellä on lähetysoikeudet EM-lopputurnauksiin vuosina 2024 ja 2028.

C Moren tarjonnassa ovat lisäksi jo ennestään Mestarien liigan, La Ligan, Aasian Mestarien liigan, Portugalin Primeira Ligan sekä Ranskan Cupin lähetysoikeudet.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!