Englannin Mestaruussarjan suomalaistykkien ruuti kuivaa – kauden ratkeaminen näkyi vappupäivän tuloksissa

© Kuva: Getty Images

Englannin Mestaruussarjassa pelattiin kello 17 Suomen aikaa alkaen kaikkiaan 12 ottelua.

Suomalaisista Brentfordin Marcus Forss kirjautti nimensä tilastoihin ottelussa Watfordia vastaan, iskemällä Beesin johtoon 46. minuutilla. Nousunsa Valioliigaan jo varmistanut Hornets ei tästä enää tointunut; ottelu päättyi Ivan Toneyn maalin myötä Brentfordin 2-0 -voittoon. Se nousi päivän vasustajastaan nyt jo neljän pisteen päähän, valitettavasti vain liian myöhään. Kolmospaikan tukevoittaminen on toki sekin tulevia playoffeja ajatellen arvokas asia.

Teemu Pukki odotteli tällä kertaa pidempään, ja iski maalinsa Norwichille vasta Reading-ottelun 85. minuutilla. Jos Forss aloitti joukkueensa maalinteon, niin Pukki puolestaan päätti omansa; Norwich voitti 4-1. Canaries varmisti samalla myös Mestaruussarjakauden voiton.

Päivitetty 1.5.2021 klo 19.23: Norwichin mestaruus