Arvostetun italialaistoimittaja Fabrizio Romanon mukaan Georginio Wijnaldum siirtyy FC Barcelonaan.

30-vuotias Wijnaldum on edustanut Liverpoolia viimeisen viiden kauden ajan, mutta hän jättää seuran kesäkuussa sopimuksensa päättyessä.

Romanon mukaan Wijnaldum jatkaa pelaajauraansa Barcelonassa, jonka kanssa hän allekirjoittaa kolmivuotisen sopimuksen. Keskikenttäpelaaja on valmis palkanalennukseen siirtyäkseen katalonialaisseuraan.

Talousvaikeuksien kanssa painiva Barcelona on vahvistumassa ensi kaudeksi oikein todenteolla, sillä se on jo aiemmin päässyt sopuun Sergio Agüeron siirrosta. Wijnaldumin tavoin myös Agüero on suostunut palkanalennukseen. Barça säästää myös siinä, ettei sen tarvitse maksaa kummastakaan pelaajasta siirtokorvausta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Georginio Wijnaldum’s agent today in Barcelona to meet with Barça. The agreement is set to be completed until June 2024, confirmed. Gini is open to accept lower salary to join #FCB, same as Sergio Agüero. 🔴🔵

Last details to be sorted then Gini will sign as new Barça player.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Gini Wijnaldum is set to join Barcelona as a free agent until June 2024 - there’s nothing agreed with FC Bayern, he wants to sign for Barça. Last details and... here we go soon! 🚨🇳🇱 #FCB @MatteMoretto