© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti – KuPS: Kantaako cup-huuma väsymyksen yli?

Veikkausliiga
FC Lahti – KuPS
Tiistai 11.05. klo 18:30

Tuore Suomen cupin mestari KuPS tekee vierasreissun Lahden stadionille, jossa FC Lahti yrittää jatkaa voitollista alkuaan Veikkausliigassa. KuPS on joutunut kevään korvalla kovemmille, mutta cup-mestaruuden antama huuma voi kantaa silti väsymyksen yli. Lahtelaiset ovat huilineet viikon sarja-avauksensa jälkeen.

Lahden voitto Interistä ei ollut mitenkään vakuuttava, vaan joukkue joutui ottelun edetessä sangen tiukoille. Ilir Zenelillä on ollut aikaa laittaa palikoita kohdalleen ja peliesityksen voisi odottaa paranevan. Loukkaantumisia isännillä on kourallinen, joista ikävimmin iskee avaintoppari Mikko Viitikon poissaolo. Avauspelin molemmat osumat iskenyt Jasin Assehnoun on tässäkin ottelussa Kuhnureitten syömähammas.

KuPSin laaja rinki joutuu todelliselle koetukselle, sillä tämän ottelun jälkeen Simo Valakarin suojatit ovat tositoimissa jo perjantaina. Lauantain cup-finaalissa rasitus oli maksimiluokkaa, sillä joukkue tahkosi Klubia vastaan täyden jatkoajan ja pilkut. Mestaruuden juhlimiseen ei jäänyt liikaa aikaa, sillä KuPS matkusti Lahteen jo maanantaina. KuPS oli kauden avauksessa vaikeuksissa heikkokuntoisella kentällä, joten Lahden luonnonnurmikaan ei varmasti ole vieraille optimaalinen.

Lyö vetoa ottelusta:

KuPS on joukkueista epäilemättä laadukkaampi, mutta ottelurasitus tasoittaa kummasti puntteja. Isäntiä voi ostaa maltilla tasoitusvetoon, jossa tasapelilläkin tulee lunastus. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, FC Lahti +0.5 kertoimella 1,75.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200%. Myös toisella talletuksella saat etuja!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.