Valioliiga
Fulham – Burnley
Maanantai 10.05. klo 22:00

Matemaattiset lainalaisuudet alkavat tulla Valioliigassa vastaan: sunnuntaina West Bromwich menetti edes teoreettiset mahdollisuudet sarjassa säilymiseen ja myös Fulhamin elämänlanka on käymässä kovin ohueksi. Vielä pari kuukautta sitten ilmassa oli toivoa, mutta se on hiipunut voittojen jäädessä piippuun. Maanantaina voivat kohtalon kellot jo lyödä mökkiläisille viimeisen kerran.

Fulham ei tee tässä ottelussa tasapelillä mitään, joten joukkue lyö kaiken tiskiin. Voittaminen on ollut Scott Parkerin suojateille ylivoimaista, sillä viimeksi on täydet kolme pistettä otettu reilut kaksi kuukautta sitten. Maaliodottaman suhteen Fulhamin kannattajat voivat jossitella, että kauden mittaan olisi ansaittu enemmänkin pisteitä. Isänniltä ovat ottelusta poissa Tom Cairney ja Terence Kongolo.

Burnley ei ole vielä täysin kuivilla sarjapaikkansa suhteen, mutta tuloksen saaminen tästä ottelusta auttaisi asiaa kovasti. Sean Dychen suojattien kevät on ollut vaisuhko, sillä viimeisestä viidestä ottelusta on neljässä tullut kuonoon. Puolustuksen tiiviyteen on kiinnitettävä huomiota maanantaina – tosin Fulhamin tulivoima on Valioliigan nuhaisimpia. Robbie Brady ja Kevin Long ovat vieraiden varmat poissaolijat.

Lyö vetoa ottelusta:

Fulham saa hieman tarpeetontakin hyvää kertoimissa tilanteensa takia – molemmilla on ottelussa motivaatiota. Burnleyn kertoimet kiinnostavat kevyeen vetoon asti. Vetosuositus on suorasta voitosta, sillä tasapelivarmistus ei tässä tilanteessa kiinnosta: Burnley voittaa ottelun kertoimella 3,35.

LYÖ VETO ILLA