Gianluigi Buffon päätti Juventus-uransa pokaaliin – Andrea Pirlon suojatit juhlivat Coppa Italian mestaruutta

© Kuva: Getty Images

Juventus ja Atalanta iskivät yhteen keskiviikkoiltana Coppa Italian finaalissa.

Juventus voitti seurahistoriansa 14. Coppan mestaruuden kukistettuaan Gian Piero Gasperinin luotsaaman Atalantan 2-1.

Atalanta oli avausjaksolla parempi, mutta Juventus nappasi johtoaseman itselleen puolen tunnin kohdalla. Juventus pääsi pallonriiston jälkeen nopeaan vastahyökkäykseen. Pallo päätyi lopulta Dejan Kulusevskille, joka laukoi pelivälineen komeasti takakulmaan.

Videotuomarit tarkastivat osuman, sillä kaikki lähti liikkeelle Juan Cuadradon varsin rajusta taklauksesta Robin Gosensiin.

Maali hyväksyttiin ja Juventus siirtyi johtoon, mutta Atalanta kampesi itsensä tasoihin kymmenisen minuuttia myöhemmin. Ruslan Malinovskyi sai pallon haltuunsa boksin rajalla ja laukoi sen vastustamattomasti ohi Gianluigi Buffonin, joka pelasi keskiviikkoiltana kenties Juventus-uransa viimeisen ottelun.

Toisella jaksolla Juventus otti peliä enemmän hallintaansa ja kykeni luomaan maalipaikkojakin. Jos Atalanta oli avausjaksolla parempi, ei samaa voi sanoa toisesta puolikkaasta. Ottelun voittomaali syntyi noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä, kun Federico Chiesa pääsi avopaikkaan ja laukoi pallon Atalanta-vahti Pierluigi Gollinin kautta maaliin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.