Napoli nappasi sunnuntaina Serie A:ssa elintärkeät kolme sarjapistettä kukistamalla Fiorentinan vieraskentällä 2-0-lukemin.

Voiton myötä Napoli vankisti asemaansa neljällä, eli viimeisellä Mestarien liigaan oikeuttavalla sijalla. Voittamalla päätöskierroksen kotiottelussaan Veronan pelaa Napoli ensi kaudella Mestarien liigassa vuoden tauon jälkeen.

Ammattilaisjalkapalloilussa voitto ei tule ikinä ilmaiseksi, vaan sen eteen on vuodatettava hikeä ja verta – ajoittain koettava myös kipua. Tämän sai tuntea sunnuntaina nahoissaan Napolin laitapuolustaja Giovanni Di Lorenzo, joka tuli tyrmätyksi Fiorentina-ottelun loppuhetkillä.

Di Lorenzo heitti sivurajaheiton seuratoverilleen Fabián Ruizille, joka syötti huolimattomasti takaisin italialaispuolustajalle. Fiorentinan Cristian Kouame pääsi väliin ja potkaisi pallon suoraan kohti Di Lorenzon sukukalleuksia. Napakymppiosuma pudotti laitapuolustajan kentän pintaan, mutta muutaman minuutin keräilyn jälkeen hän pystyi jatkamaan vaivoin pelin loppuun asti.

Tilanteen näet alla olevalta videolta. Mikäli se ei näy, voit katsoa sen myös tästä.