Huuhkajien laitapuolustaja Juha Pirinen tuuletti lauantaina ensimmäistä maaliaan slovakialaisen seurajoukkueensa AS Trencinin paidassa. Trencin siirtyi Pirisen maalilla 1-0-johtoon ottelussa Zlate Moravcea vastaan. Lopulta Trencin voitti pelin 3-0, ja katkaisi samalla kuuden ottelun tappioputkensa sarjassa.

29-vuotiaan Pirisen maali syntyi kulmapotkusta, kun pelattiin ottelun 29. peliminuuttia. Pirinen sai maalinedusruuhkassa päänsä väliin. Suomalainen pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia. Maali on nähtävissä alle olevassa klipissä ajassa 1:29 alkaen, tai tämän linkin takana.

Trencin ja Zlate Moravce ovat Slovakian pääsarjan kuuden joukkueen yläloppusarjassa sijoilla 6 ja 5, kun pelaamatta on enää kolme kierrosta. Käytännössä Trencin tulee lähes varmasti sijoittumaan sarjassa kuudenneksi, ja voitto oli sille lähes merkityksetön.

Ensimmäistä kauttaan Slovakiassa pelaava Pirinen on kuulunut valtaosan kaudesta Trencinin vakioavaukseen. Kaikkiaan 27 sarja- ja cup-ottelussa Pirisen tehosaldo on nyt yksi maali, yksi maalisyöttö ja kaksi varoitusta.