FC Inter ja KTP kohtasivat lauantai-iltapäivän ratoksi veikkausliigaottelun merkeissä Kupittaan Veritas-stadionilla.

Avauspuolisko mentiin odotetuissa merkeissä; isännät painostivat – kuitenkin tuloksetta.

Toisella jaksolla koko ottelun erittäin energisesti esiintynyt Benjamin Källman puski Interin johtoon. Hyökkääjä sai hakea askelmerkkejä Jesper Engströmin keskitykseen rauhassa, eikä turkulaistaustaiselle Anton Lepolalle jäänyt juurikaan mahdollisuuksia muuhun kuin pallon kaivamiseen omasta verkosta.

Astelema muuttui 61. minuutilla, kun kotijoukkueen toppari Juuso Hämäläinen lensi suoralla punaisella ulos. KTP otti luonnollisesti kontrollin pelistä, ja Inter joutui veytäytymään puoleksi tunniksi suoranaiseen kilpikonnapuolustukseen.

Lisäajan kolmannella minuutilla isännät päästi piinasta vaihtomies Matias Ojala. 26-vuotias antoi ensin ajanpeluumielessä lyhyen kulmapotkun, josta nappasi lopulta pallon itse, ajoi boksiin ja pomputti sen sisään ohi Lepolan.

Antti Mäkijärvi kavensi ajassa 90+6 tilanteeksi 2-1.

FC Inter pitää voittonsa jälkeen Veikkausliigan livetaulukon kärkipaikkaa 12 pisteellä. Oman ottelunsa SJK:n vieraana kello 17 alkaen pelaava HJK on kakkosena, 10 pisteen saaliillaan.