Ligue 1, Valioliiga, Serie A, Veikkausliiga, Ykkönen – jalkapallon ystävän juhlapäivä täynnä isoja ratkaisuja!

Ranskan, Italian ja Englannin pääsarjat päättyvät tänään, eikä panoksia puutu millään taholla.

Ligue 1 -mestaruus on äärimmäisen tiukoilla. Lille johtaa sarjaa ennen viimeisen kierroksen ottelua vain yhden pisteen erolla Paris Saint-Germainiin. Kumpikin mestarikandidatti pelaa ottelunsa vieraissa, Lillen vastustaja sarjataulukon sijalta 12 löytyvä Angers, PSG:n taas 16. sijan Brest.

Serie A:n ja Valioliigan mestarit ovat jo selvillä; Internazionale ja Manchester City. Kummassakin sarjassa taistellaan kuitenkin vielä elintärkeistä europaikoista.

Englannissa Chelsea, Liverpool ja Leicester ratkovat Mestarien liigaan oikeuttavat sijoitukset; joku kolmikosta jää maanosan ykköskisan ulkopuolelle.

Italiassa sijoilla 2.-5. olevat joukkueet mahtuvat kolmen pisteen sisään. Paikasta euroauringossa taistelevat AC Milan, Napoli ja Juventus.

Kotimaan sarjoista Veikkausliigassa ovat sunnuntaina vuorossa AC Oulun ja HIFK:n, sekä IFK Mariehamnin ja Hakan väliset väännöt. Ykkösessä taas pelataan Pohjanmaan derby FF Jaron ja VPS:n välillä. Lisäksi toisensa kohtaavat sarjan sijoilta 7. ja 11. otteluunsa lähtevät MP ja TPS.

Kaikki edellä mainitut kohtaamiset ja ratkaisut mahtuvat kello 18 ja ja puolen yön väliseen jaksoon.