© Kuva: Getty Images

Manchester City – PSG: City matkalla loppuotteluun

Mestarien liiga
Manchester City – PSG
Tiistai 04.05. klo 22:00

Tiistaina ja keskiviikkona ratkaistaan Mestarien liigan loppuottelupari. Tiistain ottelussa Manchester City on PSG:tä vastaan vahvoilla 1-2 vierasvoittonsa jälkeen. City on äärimmäisen todennäköinen loppuottelija, mutta on Mestarien liigan historiassa tapahtunut kummallisempiakin asioita kuin Cityn tippuminen. PSG:n tarvitsee kyllä tämän tempun tehdäkseen onnistua täydellisesti.

Pep Guardiola ei jättänyt tälle viikolle mitään sattuman varaan, vaan viikonlopun voitollisessa Crystal Palace -ottelussa monet avauksen pelaajat saivat lepovuoron – leveällä penkillä operoiva ja loukkaantumisista vapaa joukkue pystyy tähän. Avauspelissä City oli ensimmäisellä jaksolla kummissaan PSG:n kanssa, mutta saatuaan pelivälineen kunnolla haltuunsa toisella jaksolla oli jälki tylyä. Tiistaina City saanee hyviä paikkoja vastahyökkäysten kautta, sillä PSG joutuu avaamaan peliään hyvissä ajoin.

PSG siis mureni suhteellisen totaalisesti loistavan avausjakson jälkeen. Pelikontrollin lisäksi myös joukkueen hermokontrolli rakoili pahemman kerran – Idrissa Gueye lensi pihalle totaalisen blackouttinsa jälkeen ja on pelikiellossa. Lisähuolta Mauricio Pocchettinolle tuo tuiki tärkeän Kylian Mbappen pelikunto, joka tarkastetaan vielä tiistain aikana. Kotimaan kamaralla PSG voitti viikonloppuna Lensin, ja mestaruuskamppailu käy kuumana Lillen kanssa.

Lyö vetoa ottelusta:

PSG siis lähtee kaikella todennäköisyydellä aktiivisesti peliin, ja tämä tietää kyllä maalipaikkoja molempiin suuntiin. Koska Cityllä ei ole pakkovoiton paikka, jätetään se kortti käyttämättä. Sen sijaan maalien määrästä voi lätkäistä kivan pikkuvedon: Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,48.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.