© Kuva: Juha Tamminen

MuSa – Klubi 04: Vierailla vahvistuksia?

Ykkönen
MuSa – Klubi 04
Keskiviikko 26.05. klo 18:30

Ykkönen jatkuu keskiviikkona yhden ottelun volyymillä. MuSa saa ottaa kotiotteluunsa Klubi 04:ää vastaan 50 katsojaa, joten jalkapalloseurojen korona-ahdinko jatkuu kohtuuttomalta tuntuvien rajoitusten kourissa. Pelillisesti MuSa on pienessä nosteessa, sillä neljännessä ottelussa joukkueen voittotili viimein aukesi RoPSin kustannuksella. Klubi 04 on ottanut niin ikään yhden voiton, mutta on tasaisen sarjataulukon häntäpäässä.

RoPS-peliä helpotti kovasti vieraiden alkuvaiheessa saama punainen kortti. Maalintekovaikeuksista kärsineiden porilaisten tekemät kolme maalia varmasti helpottivat päävalmentaja Ville Ulasen paineita. Alakerta MuSalla on toiminut hyvin koko alkukauden. Joukkueella on eväitä sarjassa keskikastiin, jos kaikki palikat pysyvät ojennuksessa koko kauden.

Klubi 04:n alkukausi ei ole ollut helppo. Mika Väyrysen suojattien ainoa voitto tuli MP:stä – tässä ottelussa saatiin vahvistuksia HJK:sta, eikä tämä ole pois suljettua keskiviikkonakaan. Tässä tapauksessa ottelun kertoimet tulisivat elämään päivän aikana paljon. HJK:lle on varmasti eduksi, jos sen kakkosseura pelaa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, joten laajasta rosterista voi tulla apuja.

Lyö vetoa ottelusta:

Näillä taustoilla yritetään rahastaa Klubilla. Tasoitusveto tuntuu luontevimmalta vaihtoehdolta – lunastuksesta nautitaan, jos stadilaiset lähtevät kotiin vähintään piste plakkarissa. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Klubi 04 +0.5 kertoimella 1,88.