Norwich-legenda: Teemu Pukki ei missään nimessä saa menettää tutkapariaan – ”Heillä on telepaattinen yhteys”

© Kuva: Getty Images

Norwichin entinen pelaaja Chris Sutton sanoo, että seuran on tehtävä kaikkensa, jotta se saisi pidettyä keskikenttäpelaaja Emiliano Buendian riveissään.

Buendia, 24, valittiin tällä kaudella Englannin Mestaruussarjaan parhaaksi pelaajaksi. Argentiinalaistaituri pelasi 39 ottelua tehden niissä yhteensä 15 maalia ja syöttäen 17.

Aiemmin Buendia on yhdistetty huhuissa muun muassa Arsenaliin ja Atlético Madridiin. Suttonin mielestä on ensisijaisen tärkeää, että Teemu Pukin tutkapari jatkaa Norwichin kanssa Valioliigaan.

– Norwichin on tehtävä kaikkensa pitääkseen hänet, kommentoi Sutton The Pink Unille.

– Joukkue tarvitsee luovia pelaajia, jotka tekevät maaleja, ja hän on sellainen pelaaja.

– Älkäämme huijatko itseämme. On varmasti seuroja, jotka ovat tarkkaileet häntä tällä kaudella. Hän tekee paljon töitä myös pallottomana, hänessä ei ole juurikaan vikoja.

– Hänen perässään tulee olemaan seuroja ja ehkä joku muuttaa hänen mielensä taas. Ehkä Norwich saa tarjouksen, josta se vain ei voi kieltäytyä.

Sutton uskoo, että Norwichin puolustus on tiiviimpi kuin edellisellä kerralla Valioliigassa, mutta Pukki ja Buendia muodostavat Norwichin tärkeimmän kaksikon.

– Olen aina ollut Teemu Pukin iso fani. Näin paljon hänen pelamistaan Celticissä, ja he peluuttivat häntä useilla eri paikoilla, oikealla ja vasemmalla laidalla.

– Minusta hän on todella älykäs liikkeissään ja hänellä on telepaattinen yhteys Buendian kanssa.

– He ovat samalla aaltopituudella.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!