Norwichin seurapomolla kova tavoite kesän siirtoikkunaan: ”Se ei ole helppoa”

© Kuva: Getty Images

Norwichin urheilutoimenjohtaja Stuart Webber sanoo, että seuran on tehtävä ”täydellistä työtä” kesän siirtomarkkinoilla.

Kanarialinnut nousee ensi kaudeksi takaisin Valioliigaan vietettyään yhden välivuoden Mestaruussarjassa. Edellinen visiitti pääsarjassa päättyi jumbosijaan.

Norwichilla on tällä hetkellä riveissään monta kuumaa pelaajaa, jotka ovat tiettävästi isompien seurojen kiikarissa, kuten Emiliano Buendia, Max Aarons ja Todd Cantwell.

Webber sanoi Sky Sportsille, että Norwich saattaa luopua jostain tähtipelaajastaan, jos se pystyy siitä saaduilla varoilla kehittämään joukkuettaan. Tarkan markan politiikasta pidetään jatkossakin kiinni.

– Tällä kertaa paineet ovat siinä, pystymmekö rakentamaan joukkueen, joka auttaa meitä pärjäämään ensi kaudella paremmin Valioliigassa. Mutta meidän on totta puhuen pakko tehdä täydellistä työtä, jotta saavuttaisimme sen, eikä se ole helppoa.

– Me voimme tehdä tässä siirtoikkunassa päätöksiä, joiden avulla pysymme sarjassa ensi kaudella, mutta tappavat tämän seuran vuotta myöhemmin. Olemme nähneet lähihistoriassa tarpeeksi joukkueita, jotka pelaavat loistavan ensimmäisen kauden [Valioliigassa], käyttävät omaisuuksia, mutta sitten eivät säilykään [sarjassa].

– Me emme voi tehdä samoin omistajamallimme takia. Meillä ei ole hyväntekijää, joten meidän on korjattava kaikki virheemme. Mutta me olemme jo nyt paljon paremmassa tilanteessa kuin viime kerralla noustessamme.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!