Barcelonaa seuratasolla edustava huippumaalivahti Marc-André ter Stegen on ilmoittanut jäävänsä sivuun Saksan EM-kisamiehistöstä.

Ter Stegenin polvi vaatii operaatiota, joka suoritetaan 20. toukokuuta Ruotsissa. Leikkaus pitää saksalaistorjujan sivussa niin ensi kesän EM-kisoista, kuin La Ligan päätöskierrokselta, jossa mestaruusmahdollisuutensa menettänyt katalonialaisseura kohtaa Eibarin vieraissa.

Kyseessä on jo toinen polvioperaatio lyhyen ajan sisään, sillä ter Stegen joutui leikkauspöydälle myös viime syksynä. Silloin 29-vuotias oli noin kaksi ja puoli kuukautta poissa pelikentiltä.

Ter Stegenin tuleva operaatio sinetöinee sen, että Bayern Münchenin huipputorjuja Manuel Neuer vartioi Saksan maalia ensi kesän EM-kisoissa. Joachim Löw julistaa alustavan EM-kisamiehistönsä keskiviikkona.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Marc ter Stegen (@mterstegen1) jakama julkaisu