Veikkausliiga
SJK – HIFK
Perjantai 07.05. klo 18:30

Veikkausliigassa kohtaavat avauspelissä KTP:n kanssa nikotellut SJK ja Hakasta avausvoiton napannut HIFK. HIFK:n päävalmentaja Joaquin Gómez tuli seuraan juurikin SJK:sta, joten hänellä on paljon tietoa vastustajasta. SJK:n kauden aloitus ei herättänyt luottamusta, vaikka juuri tämä on se kausi, kun Jani Honkavaaran työn pitäisi kantaa hedelmää.

SJK oli maanantaina vaikeuksissa etukäteen heikon KTP:n matalan blokin kanssa. Toisella jaksolla seinäjokiset saivat tasoituksen aikaan, mutta puristus ei riittänyt voittomaaliin ja pistejako oli pettymys. Peli ei sarja-avauksessa näyttänyt millään tavalla valmiilta, mutta kausi on pitkä – SJK:ta ei voi yhden puolivillaisen esityksen jälkeen vielä tuomita. Poissa isänniltä ovat Tero Mäntylä, Mehmet Hetemaj sekä Walter Viitala.

Talven omistajaseikkailuiden jälkeen on ilahduttavaa, että HIFK on saanut kasatuksi iskukykyisen joukkueen. Gómezin HIFK vaikuttaa viime vuotta aktiivisemmalta joukkueelta – tosin johtoasemassa Hakaa vastaan se passivoitui ymmärrettävästi. SJK-laina Jeremiah Streng ei pelaa omistajaseuraansa vastaan. Jukka Halme ja Mosawer Ahadi sovittelevat pelikieltojaan.

Lyö vetoa ottelusta:

SJK on joukkueista nimekkäämpi ja ainakin paperilla vahvempi. HIFK ei todennäköisesti tule Seinäjoelle samanlaisella bussitaktiikalla kuin KTP. Mennään vedoissa perusluokka edellä ja annetaan isännille mahdollisuus: vetosuositus on SJK voittaa ottelun kertoimella 2,11.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS