Valioliigan viimeinenkin putoaja selvisi maanantaina, kun Burnley voitti Fulhamin vieraskentällä 2-0.

Fulham on sarjataulukossa 18:na, kymmenen pistettä perässä Southamptonia, ja sillä on enää kolme ottelua pelaamatta. Näin ollen se ei voi enää nousta putoamisviivan yläpuolelle.

Kummatkin maanantain osumista syntyivät jo avauspuolikkaan aikana. Ensin Ashley Westwood laittoi pallon tyhjään maaliin Matěj Vydran syötöstä ja hieman ennen taukovihellystä Chris Wood latasi komean puolivolleyn sisään.

Fulhamin lisäksi sarjaporrasta alemmas putoavat Sheffield United ja West Bromwich, joka nousi Fulhamin tavoin täksi kaudeksi Englannin pääsarjaan. Ainoa sarjapaikkansa säilyttävä nousija on Leeds, joka majailee parhaillaan kymmenentenä.

Ensi kaudeksi Valioliigaan ovat nousemassa Norwich ja Watford. Kolmannesta nousupaikasta kisaavat karsinnoissa Brentford, Swansea, Barnsley ja Bournemouth.