La Liga
Valladolid – Atletico Madrid
Lauantai 22.05. klo 19:00

Lauantaina huipentuu tämän kauden La Liga, ja melkoinen huipentuma onkin kyseessä: Valladolid tarvitsee voiton, jotta sillä olisi edes toiveita säilyttää sarjapaikkansa, kun taas Atletico Madrid varmistaa voitolla mestaruuden. Motivaatiotasoja ei siis tarvitse arvailla tähän otteluun. Atletico on luonnollisesti suosikki otteluun, mutta kuinka suuri sellainen?

Valladolidin kevät on ollut masentava: kolme viimeistä ottelua on päättynyt tappioon ja viimeisestä voitosta on jo kaksi ja puoli kuukautta. Koko kauden mittakaavassa hyökkäystehot ovat olleet riittämättömät ja viime otteluissa erityisesti puolustus täysin tuuliajolla. Tässä ottelussa kiusana on pari loukkaantumista sekä Roberto Jiménezin ja Rubén Alcarazin pelikiellot. Segundaan putoaminen on nyt todella lähellä.

Atletico teki asiat itselleen vaikeiksi Osasunaa vastaan, mutta otti lopulta elintärkeän voiton. Tässä ottelussa voittokaan ei ole välttämätön, jos Real Madrid pudottaa pisteitään omassa ottelussaan. Diego Simeonen suojatit haluavat varmasti kuitenkin välttää jossittelun ja turhan jännityksen. Kokoonpanotilanne näyttää hyvältä, sillä Stefan Savic on ainoa varma poissaolija pelikieltoineen. Thomas Lemarin tilannetta vielä tarkkaillaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Kerroinliikkeet näyttävät siltä, että kaikki odottavat Atleticon lipuvan vaivoitta voittoon. Selkä seinää vasten oleva Valladolid pistää kuitenkin kaiken peliin, eikä Tico ole epäonnistumisille immuuni. Otetaan kotijoukkuetta tasoituksella vetoihin – maalin tappiokin riittää lunastukseen: Aasialainen tasoitusveto, Valladolid +1.5 kertoimella 1,88.

LYÖ VETO ILLA