EM-kisat
Belgia – Portugali
Sunnuntai 27.06. klo 22:00

Belgian ja Portugalin välinen ottelu on yksi puolivälierien kovimmista koitoksista. Portugali ei ole päässyt helpolla, sillä joukkueen alkulohko oli jo todella tasokas. Belgia lipui jatkopeleihin puhtaasti, ja myös Huuhkajat sai tuntea joukkueen laadun nahoissaan. Portugali joutui taistelemaan jatkopaikastaan loppuun asti, mutta selvisi lohkosta kuivin jaloin.

Belgian laatu kävi alkulohkossa selväksi, mutta esimerkiksi Tanska laittoi Roberto Martinezin suojatit todella tiukoille. Huuhkajat selvisi Belgian kanssa pitkään takaiskuitta, mutta viime minuuteilla meni kaksi omiin ja samalla tuli noutaja koko kisoista. Belgia oli vuosituhannen alkupuolella pitkään varjojen mailla, mutta nyt kultainen sukupolvi on kukkeimmillaan ja näistä kisoista odotetaan jo menestystä. Aivan päätyyn asti meno vaatii kyllä vielä otteiden terävöitymistä.

Portugali teki alkulohkossa reilusti maaleja, mutta joukkueen puolustustyöskentelyyn ei voi olla täysin tyytyväinen. Fernando Santosin on saatava puolustus tiukaksi, sillä Belgian tulivoima on huippuluokkaa. Santosilla on hieman arvontaa kokoonpanon suhteen, sillä Danilo Pereira sekä Nélson Semedo ovat epävarmoja tapauksia. Suurin haaste on kuitenkin, miten joukkue selvittää Romelu Lukakun ja Kevin De Bruynen metkut.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun viihdearvo on etukäteen arvioituna korkealla. Belgia ansaitsee ottelussa suosikkiaseman ja kevyttä tipsiä voi antaa menestyksestä: Belgia voittaa ottelun (90 min) kertoimella 2,40.

LYÖ VETO ILLA